dilluns, 31 de maig del 2010

CRIDA D'URGÈNCIA PER SALVAR EL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC DE SITGES

3 comentaris:

  1. Benvolguts/des,
    Abans que res, voldria dir que no m'agrada gens aquest projecte, com tampoc m'agrada la façana marítima actual. M'agrada l'original, la d'abans; a partir d'aquí tot han estat pedaços fets amb molt mal gust.
    Desconec completament com funciona la burocràcia en aquest sector, normatives, terminis, no sé res de res; però, segons tinc entès, quan està en joc un projecte d'aquesta magnitud, aquest s'ha d'exposar durant un temps establert en un lloc públic, per a què els que no hi estiguin d'acord facin les al·legacions pertinents. M'han dit que això es va fer però que ningú (o gairebé ningú) en va dir res. Com és això? no es va anunciar com cal aquesta exposició o sí que es va fer i se'ns va passar per alt a tots? perquè si és això últim, ben poca cosa tenim a fer. Potser ens estem queixant fora de termini.
    Una altra cosa: si s'arribés a fer això, no només seria lleig vist des de fora, sinó que també ho seria vist des de dins perquè... SABEU QUAN COSTARIA MANTENIR NETS TOTS AQUELLS VIDRES? un dineral que m'atreviria a assegurar que no s'ha previst. Com si ho veiés, estaran sempre bruts.

    ResponElimina
  2. Montse, el projecte va estar a exposició pública però no hi va anar ningú (o gairebé ningú)a fer-li una ullada ja que només sabien de la seva existència molt poques persones, i l'anunci de la seva exposició no va ser molt ample, ja que únicament es va publicar al BOP, i no a l'Eco de Sitges, ni a La Vanguardia..... és adir, si no ets un GRAN lector del Butlletí Oficial de la Provincia tens poques opcions d'arribar a temps a fer al.legacions!!!!
    Pel que fa al manteniment dels vidres, en el projecte presentat es proposa una gran màquina-robot sobre els vidres que teòricament netejarà cada vegada que se li "demani".... però el seu cost és elevadíssim........

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies pels aclariments... déu n'hi do, pujarem dreta la paret...

    ResponElimina