dijous, 15 de setembre del 2011

Diari de Vilanova, 15 de setembre de 2011

El futur de Sella, a estudi

L’actual gerent del Consorci del Patrimoni de Sitges, Antoni Sella, podria tenir els dies comptats com a màxim representant d’aquesta institució, segons han confirmat des de l’equip de govern municipal. Fonts polítiques del municipi han apuntat en la darrera setmana que ja existia un relleu i fins i tot hi han posat nom. Segons aquesta hipòtesi, seria l’escriptora Vinyet Panyella qui substituiria Sella en el càrrec. Oficialment, però, el procés no està tan avançat.

Des d’Alcaldia han informat que s’està treballant en una renovació en el càrrec directiu, però no hi ha noms. De fet, el canvi no només afectaria el futur de Sella sinó que també implicaria els òrgans de govern del consell del Consorci. En qualsevol cas, els canvis que hi pugui haver se sabrien en breu, segons han informat.

Des de la Diputació de Barcelona, l’ens que amb l’Ajuntament gestiona el Consorci del Patrimoni, han indicat que oficialment no hi ha res encara. No han especificat res més en la línia del que s’ha apuntat des del govern municipal.

Tampoc ha dit res Sella, que oficialment assegura no haver estat informat de cap canvi i que aquesta setmana seguia exercint les seves funcions a les oficines de l’ens patrimonial. Per la seva banda, Panyella, incòmoda amb les preguntes d’aquesta Redacció, ha desmentit que l’hagin escollit per ocupar el càrrec.

Que l’exdiputada de CiU al Parlament de Catalunya sigui la futura gerent del Consorci del Patrimoni de Sitges és una possibilitat que diferents fonts polítiques lligades a l’oposició han apuntat, però sense atrevir-se a afirmar-ho públicament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada