diumenge, 24 de gener de 2010

EL DIARI DE VILANOVA TÉ LA PLATAFORMA COM A NOTÍCIA PRINCIPAL DE SITGESDIARI DE VILANOVA, 22 de gener de 2010


2 comentaris:

 1. ES PODEN HABILITAR ESPAIS A QUALSEVOL EDIFICI HISTÒRIC PER TAL D'AMPLIAR ELS MUSEUS I PRESERVAR-LOS. LA GENT QUE VISITA SITGES HI VA A PASSEJAR.
  SITGES HA PERDUT MOLT.
  ES CONSERVEN ALGUNS EDIFICIS TANT AL PASSEIG PRINCIPAL, COM ALGÚN EDIFICI DE PESCADORS A LA PLATJA DE SANT SEBASTIÀ I SE'N HAN CONSTRUIT AL SEU LLOC EDIFICIS DE MALA QUALITAT DE “TOURISTIC RESSORT BARATO”. ÉS UNA PENA.
  A MI EM FA PENA ANAR A SITGES. JA NO ÉS EL QUE ERA. NO SABEM APENDRE DELS ANGLESOS, FRANCESOS O ITALIANS I COM CONSERVEN ELS SEUS POBLES PINTORESCOS PERQUÈ SABEN QUE ÉS EL DINER SEGUR DEL FUTUR I PER EDUCACIÓ ONSERVACIONISTA QUE NO TE RES A VEURE AMB EL CONSERVADURISME,
  S'HA DE CONSERVAR EL QUE VAL LA PENA I ÉS IDIOSINCRÀTIC.
  COM DEIA OSCAR WILDE: “BE YOURSELF, THE OTHERS HAVE ALREADY BEEN TAKEN”. I sinò és poden fer dos ubicacions, és millor no ampliar-lo que destrossar-lo. Ja està bé amb el que hi ha. O sinó traslladar-ho tot aun edifici nou a l'interior de Sitges.

  ResponElimina
 2. Volia donar la meva opinió.
  ES PODEN HABILITAR ESPAIS A QUALSEVOL EDIFICI HISTÒRIC PER TAL D'AMPLIAR ELS MUSEUS I PRESERVAR-LOS. LA GENT QUE VISITA SITGES HI VA A PASSEJAR.
  SITGES HA PERDUT MOLT. ES CONSERVEN ALGUNS EDIFICIS TANT AL PASSEIG PRINCIPAL, COM ALGÚN EDIFICI DE PESCADORS A LA PLATJA DE SANT SEBASTIÀ I SE'N HAN CONSTRUIT AL LLOC ON S’HA ENDERROCAT, EDIFICIS DE MALA QUALITAT DE “TOURISTIC RESSORT DE BAIX NIVELL”. ÉS UNA PENA.
  A MI EM FA PENA ANAR A SITGES. JA NO ÉS EL QUE ERA. NO SABEM APENDRE DELS ANGLESOS, FRANCESOS, ITALIANS O ELS CROATS, ETC I COM CONSERVEN ELS SEUS POBLES PINTORESCOS PERQUÈ SABEN QUE ÉS EL DINER SEGUR DEL FUTUR I PER EDUCACIÓ ONSERVACIONISTA QUE NO TE RES A VEURE AMB EL CONSERVADURISME.
  S'HA DE CONSERVAR EL QUE ÉS CARACTERÍSTIC I PROPI DE L'INDRET I AMB ARMONIA AMB L'ENTORN (IMORTANTÍSSIM). DE QUE VAL CONSERVAR CASES ESPARSES SI EL CONJUNT ÉS INARMÒNIC I NO ÉS BELL.?
  COM DEIA OSCAR WILDE: “BE YOURSELF, THE OTHERS HAVE ALREADY BEEN TAKEN”.I sinò es poden fer dos ubicacions és millor no ampliar-lo que destrossar-lo. Ja està bé amb el que hi ha. O FINS I TOT SEMPRES SERIA MILLOR traslladar-ho tot a un edifici nou a l'interior de Sitges. I deixar el Cau Ferrat amb la decoració propia de uma casa modernista amb coses propies de quan hi vivia Russinyol per a visita. Mès val això que acumular-hi moltes coses i destrossar-lo per la façana marítima.

  ResponElimina