dilluns, 13 de setembre del 2010

FACEBOOK ELIMINA LA PLATAFORMASITGES!!!!!!!

FACEBOOK HA

DESHABILITAT LA PÀGINA

DE LA

PLATAFORMASITGES!!!!!!!!!!


Seguint la tendència d'aquests darrers dies, durant els quals facebook ha eliminat els perfils de certes persones crítiques amb l'actual Sitges, avui li ha tocat el torn a la Plataforma Sitges.
Una mica al.lucinant que algú denuncii un grup de vilatans que denuncien amb nom, cognom i DNI, el que creuen i demostren, una gran desfeta per al poble de Sitges.

Però encara és més al.lucinant que els responsables de facebook eliminin el perfil d'una associació cultural registrada a la Generalitat de Catalunya, que en cap moment ha insultat a ningú!!!!

3 comentaris:

  1. Jo no sóc de Sitges, però tot i això i encara que algunes persones m'hagen criticat per mostrar al meu supor a causes que no conec amb profunditat, vaig donar el meu suport i vaig signar perquè em sembla que la vostra lluita per mantenirla és admirable. No puc entendre que el face l'haja fet desaparéixer d'aquesta manera tan indigna,

    ResponElimina
  2. ¿Que pasa? ¿que hemos vuelto a la ditadura ?.....¿porque no podemos decir lo que nos gusta y lo que no nos gusta de NUESTRO PUEBLO ? ..........de todas formas digamos lo que digamos ¿quien nos hace caso? ¿les importa?.....creo que se lo pasan por el forro de la camisa y como dicen si siempre somos los mismos ¿sera que nos preocupamos de NUESTRO PUEBLO ?pues SI, si señores ,y lo pongo en mayusculas porque alguien me dijo una vez que no era mio ,ni el pueblo ni, la playas etc ..etc.... y si no me presento para Alcaldesa es porque no estoy preparada ,se entiende ¿no? no digo que todo lo hayan hecho mal,pero lo de los Museos tiene delito querer poner un "cristal"y...........

    ResponElimina
  3. Inaudit! Jo no se com va tot això del Facebook perquè em nego a passar pel "tubo" de les noves modes de xarxes "socials" que surten com els bolets per internet així que no tinc més referències que les que llegeixo aquí, en el blog de la Plataforma. Ara bé ¿es pot assegurar que s'ha eliminat el perfil degut a una denuncia a Facebook? i més afirmar que eliminen els perfils dels qui son crítics amb l'actual Sitges? Jo crec que això es impossible primer perquè als del Facebook els importa ben poc Sitges i segon perquè si es compleixen les normes de la comunitat, acceptades prèviament suposo, no tenen cap motiu ni excusa per fer-ho. Es més, ¿no es pot demanar als administradors de Facebook una explicació de perquè s'ha eliminat el perfil de la Plataforma?

    No se hi ha alguna cosa que no entenc.

    D'altra banda ¿ s'ha pogut aturar la malifeta que pretenen fer-li a la façana marítima o segueix endavant?

    ResponElimina