dijous, 15 de setembre del 2011

Diari de Vilanova, 8 de setembre de 2011

Compromís amb els museus

L’alcalde, Miquel Forns, es va reunir dilluns passat amb el vicepresident de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, Ferran Civit, per concretar les variacions referents a la reforma dels museus de la vila. Durant la trobada, en al que també va participar la diputada de Cultura, Mònica Querol, i regidors del govern local, les dues administracions van manifestar una voluntat clara per revisar el projecte que afecta el Museu Maricel, el Cau Ferrat i la Casa Rocamora.

La Diputació de Barcelona i l’Ajuntament estudiaran i modificaran els tràmits legals i tècnics necessaris que permetin fer possible les variacions en punts que estan pendents de revisió, com les rampes i la façana marítima. Part de les obres que afecten el projecte de remodelació dels museus de Sitges van quedar aturades la setmana passada, després d’una visita d’obres rutinària, seguint una decisió presa conjuntament entre l’Ajuntament de Sitges i la Diputació.

D’aquesta manera, s’atura l’actuació en els aspectes que són motiu de reivindicació de la Plataforma SOS Sitges i que l’actual equip de govern es va comprometre a revisar a l’inici de la legislatura. Des del començament del nou mandat municipal el mes de juny passat, el govern local ha estudiat les possibles variacions del projecte per apropar les possibilitats tècniques als requisits de la Plataforma, sempre deixant clar que no s’aturaran de forma global les formes iniciades a mitjans del 2010 i que haurien d’estar enllestides a finals del 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada